Stemmefiske som gentlemanssport?

Før trodde jeg at jeg ikke eide konkurranseinstinkt. Da jeg drev med idrett som ung, for eksempel, ble innsatsen ofte nokså halvhjertet. Ikke bare på trening, men i selve konkurransene også. Det føltes rett og slett ikke viktig nok. Men etter at jeg begynte å delta på pub-quiz for et par år siden har jeg oppdaget nye sider ved meg selv. For akkurat der og da, mens kampen pågår, er det blodig alvor! Og så er det uviktig igjen rett etterpå.

Nå er Floken med i Tordenbloggen, en uhøytidelig kåring av «Norges beste blogg». Der har den gått videre til cup-rundene, som én av 64 blogger. Og så har jeg forstått det sånn at valgkamp og slikt er en del av spillet. Men siden jeg har liten sans for egenreklame og mobilisering av venner som egentlig ikke bryr seg om blogging, sier jeg det heller sånn: Se deg rundt, og finn ut hva du synes. Foruten nedover på forsiden kan du f.eks. sjekke eksemplene under «Utplukk» i menyen til høyre. Eller plukk selv under «Knuter» eller «Hele floken». Hvis du da liker bloggen, er det veldig hyggelig om du stemmer på den. Men: Sjekk også bloggen til motstanderen min, Iversen Revisited, hvis du ikke kjenner den fra før. Og hvis det er den du liker best, er det selvsagt den du skal stemme på. For: Måtte den beste vinne!

Oppdatering, 26/11: Så var det over. Jeg ble utklasset av Iversen. Det lå forsåvidt i kortene allerede ved trekningen. For hva kunne vel en tvisynt grubler som meg stille opp mot en kvikk, jovial ung mann med ordet i sin makt? Ikke stort, skulle det vise seg. Men det er nå litt godt å være ferdig, også, og bare heie på de andre.

This entry was posted in Meta. Bookmark the permalink.

2 Kommentarer til Stemmefiske som gentlemanssport?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *