Fremskritt for forskningen

Flokens forskningsgruppe har fått et spennende bestillingsoppdrag, fra selveste Fremskrittspartiet!

FrP er jo kjent for sin sunne skepsis i faglige spørsmål. I klimasaken, for eksempel, nekter de å ta resultatene fra IPCC for god fisk. Klimapanelets forskerne er nemlig betalt av myndighetene, og dermed korrupte. Det skjønner jo alle.

Tidligere i år arrangerte derfor partiet en egen klimakonferanse, hvor de hadde invitert en uhildet fagperson. En allsidig kar; samfunnsengasjert, og med fagbrev i sveising. Han kunne slå fast at det ikke finnes noen som helst sammenheng mellom CO2-konsentrasjon i atmosfæren og global oppvarming. Drivhuseffekten er bare fusk og fanteri, fra ende til annen. Likevel er det visse ting som tyder på at de fine sommertemperaturene bl.a. skyldes grilling! Ikke omvendt, altså, som de fleste tror.

Og dermed burde den saken være klar. Som en av de frammøtte så treffende beskrev det: «Jeg tror mer på fagfolk enn på forskere».

Partiet har vist den samme stolte, uavhengige holdningen i homosaken, nå sist ved sitt engasjement mot den nye ekteskapsloven. For hva betyr vel forskning som viser at homofile er like gode foreldre, hvis forskerne er statsansatte og sosialister? Og kanskje til og med er homofile selv?

Og så er det bensinprisene. Enkelte påstår jo at utvinning og nye funn av olje er på vei ned, samtidig som etterspørselen stadig øker, og at prisene derfor vil fortsette å stige. FrP er skeptisk til slike dommedagsprofetier, og vil binde prisen.

Kort sagt: Partiet trenger fagfolk de kan stole på.

Derav henvendelsen til vår forskningsgruppe. «Få alle sammenhenger på bordet», lød oppdragsbeskrivelsen. Gruppa så dette som en spennende utfordring, og det var nok ikke fritt for at de også lot seg sjarmere av frøken Jensens alltid like sprudlende humør. Uten at dette fikk legge noen føringer på arbeidet, naturligvis. Oppdrag kan nok bestilles, presiserer gruppas talsmann, men aldri resultater!

En foreløpig rapport er nå avlevert, og det er kalt inn til krisemøte i partiledelsen. Som en service til FrP-tilhengerne blant Flokens lesere, gjengis her et lite utdrag (klikk for større bilder):

Kilder: SSB (1), SSB (2), NP, ESRL, Wikipedia

This entry was posted in Tant & fjas. Bookmark the permalink.

3 Kommentarer til Fremskritt for forskningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *