Svinske løgner!

Folkeaksjonen mot svineinfluensavaksine er en grei start, men vi trenger en langt bredere offensiv! Denne vaksinen er jo bare toppen av isfjellet. Sannheten er at vi utsettes for livsfarlig påvirkning hver eneste dag, mens sammenhengene blir fortiet av myndigheter og næringsliv!

Natriumklorid

Dette giftstoffet brukes i tusenvis av alminnelige matvarer, uten advarsler av noe slag. Natriumklorid er kjent for en rekke skadelige effekter, og det kan være dødelig. Det aller verste er at man utvikler toleranse, slik at man føler behov for stadig større doser.

Disakkarid

Disakkarid er svært vanedannende, og skadeeffektene omfatter såvel stoffskifteproblemer som alvorlig skade på tenner. Enkelte resultater tyder dessuten på urovekkende nevrologiske effekter på små barn. Også dette er en helt vanlig substans i matvarer. Disakkarid-industrien har for øvrig en dyster historie preget av slavedrift og grusomheter.

Triglyserid

Også triglyserid er avhengighetsskapende, og det kan knyttes til en hel rekke helseskader, spesielt hjerte- og karlidelser. I likhet med kjemikaliene nevnt over inngår det i de fleste næringsmidler.

Dihydrogenmonoksid


Senskader, DHMO

Dihydrogenmonoksid (DHMO) er et lumsk stoff. Det er tilsynelatende harmløst, og det distribueres helt fritt. Faktum er imidlertid at det i store doser kan føre til akutte dødsfall. Men også små doser kan gi uhyggelige virkninger. Forsøk har blant annet vist at det under visse betingelser kan få metall til å gå i oppløsning!

Hjernevask og propaganda

Næringsmiddelindustrien har ved hjelp av massiv propaganda klart å lulle befolkningen inn i en falsk trygghet. Hvem vet hva som ellers blir holdt skjult? Så vær på vakt mot tilforlatelige påstander som fremsettes uten skikkelig dokumentasjon!

Vær med og si stopp! Vi lar oss ikke lure lenger!

Se også: Konspirasjon!

This entry was posted in Frustrasjoner, Tant & fjas. Bookmark the permalink.

17 Kommentarer til Svinske løgner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *