Svinske løgner!

Folkeaksjonen mot svineinfluensavaksine er en grei start, men vi trenger en langt bredere offensiv! Denne vaksinen er jo bare toppen av isfjellet. Sannheten er at vi utsettes for livsfarlig påvirkning hver eneste dag, mens sammenhengene blir fortiet av myndigheter og næringsliv!

Natriumklorid

Dette giftstoffet brukes i tusenvis av alminnelige matvarer, uten advarsler av noe slag. Natriumklorid er kjent for en rekke skadelige effekter, og det kan være dødelig. Det aller verste er at man utvikler toleranse, slik at man føler behov for stadig større doser.

Disakkarid

Disakkarid er svært vanedannende, og skadeeffektene omfatter såvel stoffskifteproblemer som alvorlig skade på tenner. Enkelte resultater tyder dessuten på urovekkende nevrologiske effekter på små barn. Også dette er en helt vanlig substans i matvarer. Disakkarid-industrien har for øvrig en dyster historie preget av slavedrift og grusomheter.

Triglyserid

Også triglyserid er avhengighetsskapende, og det kan knyttes til en hel rekke helseskader, spesielt hjerte- og karlidelser. I likhet med kjemikaliene nevnt over inngår det i de fleste næringsmidler.

Dihydrogenmonoksid


Senskader, DHMO

Dihydrogenmonoksid (DHMO) er et lumsk stoff. Det er tilsynelatende harmløst, og det distribueres helt fritt. Faktum er imidlertid at det i store doser kan føre til akutte dødsfall. Men også små doser kan gi uhyggelige virkninger. Forsøk har blant annet vist at det under visse betingelser kan få metall til å gå i oppløsning!

Hjernevask og propaganda

Næringsmiddelindustrien har ved hjelp av massiv propaganda klart å lulle befolkningen inn i en falsk trygghet. Hvem vet hva som ellers blir holdt skjult? Så vær på vakt mot tilforlatelige påstander som fremsettes uten skikkelig dokumentasjon!

Vær med og si stopp! Vi lar oss ikke lure lenger!

Se også: Konspirasjon!

This entry was posted in Frustrasjoner, Tant & fjas. Bookmark the permalink.

17 Kommentarer til Svinske løgner!

 1. Vi er omgitt av farer. Særlig synes jeg dihydrogenmonoxyd virker ille.

 2. abre says:

  Det er nok på tide med fakkeltog!

  Men tenke seg til: politiet bruker jo til og med dette stoffet mot demonstranter!

 3. hildeG says:

  Huff ja! Sannelig bra at noen endelig sier fra :D

 4. Strekker says:

  I går ble jeg utsatt for dihydrogenmonoksyd i gassform. Har en stor blemme på fingeren nå. Og dette tillater myndighetene?!

 5. abre says:

  HildeG:

  Bra! Da blir du vel med i fakkeltog?

  Kamikaze:

  Hvis jeg har blitt tullete har det sin forklaring. Jeg ble nemlig vaksinert på torsdag og har sikkert blodet fullt av mikrochips. Men joda, hvis man hopper over linkene er det fullt mulig å misforstå. Det var jo litt meningen. Men jeg tenkte kanskje at bildet ville gi et hint …? :)

  Strekker:

  Du inhalerte vel ikke!

 6. kamikaze says:

  Puuhaa, første gang jeg leste dette var jeg for trøtt til å se humoren. Bra du ikke har blitt så tullete som jeg mistenkte deg for! :)

 7. Hydra says:

  Skikkeleg nifst! Bra at nokon tek tak og opplyser folket!

 8. abre says:

  Hydra:

  Å, det skulle da bare mangle.

  Strekker:

  Auda. Da er det nok best du tar en dose sølvvann for å være på den sikre siden.

  Leiligheten bør sikkert avstenges til noen har undersøkt den nærmere. Noen uavhengige, selvfølgelig, ikke de korrupte myndighetene.

 9. Strekker says:

  Føler meg ikke helt trygg på at jeg ikke inhalerte. Gassen var ikke merket med fareskilt, og kom litt bardus på. Leiligheten er ellers ny – kanskje jeg kan anføre slike lekkasjer som mangel?

 10. Sosialisten says:

  Større mengder dihydrogenmonoksid kan òg føre til alvorlege pustesvanskar. Det er kvart år mange som døyr av dette, fleire år over hundre personar berre her til lands. At ikkje dette stoffet er forbode er ein skandale!

 11. abre says:

  Sosialisten:

  Ja, alt som er kjemisk bør forbys! Det er nå min mening!

 12. P02 says:

  For ikke å glemme alle atomene i lufta!

  Disse puster vi inn hver bidige dag, men myndighetene gjør ikke noe for å begrense atom-holdigheten i lufta vi puster inn.

  Lungekreftindustrien har dem i sin hule hånd. Sann mine ord!

 13. abre says:

  P02:

  Godt å se at vi har folk på saken!

  Men atomer, ja. De er jo overalt! For ikke å snakke om elektromagnetisk stråling.

 14. Faen mæ enig i det mæste her -kjæm ikke te å ta vaksine!!!

 15. Fint innlegg! Går ut fra at du kjenner til Penn & Teller som startet en underskriftskampanje mot dihydrogenmonoksid på en alternativ messe, til særs god respons. Videoen ligger på youtube.

  Skrev for øvrig noen ord om vaksinen selv for en stund tilbake: http://www.psykologibloggen.no/?p=144

 16. abre says:

  Jepp, link til videoen i kommentar 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *