Floken må flytte

Jeg har lenge tenkt på å flytte bloggen min til eget domene, men det har stadig blitt utsatt. Nå blir jeg nødt, da Blogsome skal legge ned om kort tid. Jeg håper imidlertid at jeg rekker å legge ut link til ny adresse før bloggen (kanskje) blir slettet.

This entry was posted in Meta. Bookmark the permalink.

6 Kommentarer til Floken må flytte

 1. Undre says:

  WordPress.com tilbyr eget domene. Berre seier det. ;)

 2. abre says:

  Takk for tips, men jeg har allerede konto på et “web-hotell”, og lurer på å installere noe der. Og da blir det kanskje WordPress.org? Er spent på om jeg greier å overføre alle poster og kommentarer.

  Men dette passa dårlig. Travelt, og PC som fusker.

 3. Undre says:

  Åkej. Det viktigste er å få fikset en XML-fil av bloggen din slik at du får importert den til WordPress (det blir det samme om det er til .com eller .org). :)

 4. abre says:

  Nå har de laget mulighet for å laste ned XML-fil, og jeg har funnet brukerveiledning. Så det må vel ordne seg.

 5. abre says:

  Hos Blogsome står det noe om ei WXR-fil, men jeg skjønte ikke stort av det. Får se om jeg finner ut av dette med XML. Takk skal du ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *