Pretty in pink?

Blog Awards har akkurat gått av stabelen, til stor ståhei. Blogging begynner så smått å bli lagt merke til av andre enn bloggerne selv, og ifølge prisutdelerne har bloggmiljøet eksplodert de siste par årene. Jeg trodde det hadde dabbet av og blitt fortrengt av Twitter, men jeg har nok misforstått. For blogging dreier seg ikke om politikk og debatt og krig og fred og sånn. Til og med løssalgsavisene har jo fått med seg såpass. Ingen havner på forsidene av å skrive om sånt som havner på forsidene.

Det handler naturligvis om å by på seg selv! Og så reklame, da.

Siden selveksponering kan gjøres på flere måter, har man delt ut pris i flere forskjellige kategorier: kjendiser, makeup, klær, mote, gatemote og foto (av klær og mote). Så her burde det være noe for enhver smak.

Jeg har slitt litt med bloggformen i det siste, akkurat som Tone Damli. Det kan bli langt mellom ideene når man har mye annet å tenke på. Men nå skjønner jeg jo at jeg slett ikke trenger noen ideer. Det holder med noen kule bilder av meg selv og litt pludring om min spennende hverdag. Du vet, party-party og mange baller i luften! Dermed blir jeg nok kjendis, jeg også. Og sikkert rik.

Jeg er riktignok ikke kvinne, og ikke særlig ung og pen heller. Men sinna kan jeg vel være, hvis det er det som skal til. Akkurat som Linnéa. Ellers er det utrolig hva litt manipulering styling kan gjøre!

Vel, so long og koz & klemz!

This entry was posted in Frustrasjoner, Meta, Tant & fjas. Bookmark the permalink.

4 Kommentarer til Pretty in pink?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *