Om

abre:

  • Mann, født på 60-tallet. Har studert ved NTH (eller NTNU, for de yngste), ved institutt for teknisk fysikk, hvor jeg tok en dr.ing-grad i bølgeenergi. Jobber i dag i den mer konvensjonelle delen av energibransjen, med bl.a. planlegging av kraftnett.
  • Interessert i vitenskap, energi, politikk, musikk (liker bl.a. disse) og litteratur.
  • Opptatt av verdier, ideer og systemer, og ikke så opptatt av konkrete enkeltsaker. Humanist og noe midt mellom sosialliberaler og
    sosialdemokrat
    . Liker å lese, skrive og diskutere, og var aktiv på news i perioden 1994 – 2006.
  • Fra A til Å.

Floken:

Fraktal

Denne bloggen ble opprettet i mai 2006. Etter som ulike sosiale medier tok over, avtok responsen på bloggen stadig mer, og etter hvert også min egen aktivitet. Da jeg fikk diverse tekniske problemer i 2018, stoppet det helt opp.

Jeg har nå (i 2023) valgt å vekke bloggen til live igjen, da jeg tross alt trenger et sted å gjøre av det jeg skriver, og der jeg bestemmer selv. Facebook er sånn sett en lite tilfredsstillende løsning, så jeg skriver her og linker evt. heller dit.

Så dette er altså en floke, for løse tråder av alle slag. Tekstene vil sjelden være spesielt dagsaktuelle. Jeg skriver ikke ofte og regelmessig. Jeg vil av og til kunne være personlig, men ikke særlig privat.

Å legge ut noe på nettet er ikke helt det samme som å publisere. Egentlig legger man det ikke fram for noen. Man gjør det tilgjengelig, slik at de som måtte være interessert kan finne det hvis de ønsker det. Det passer meg fint. Jeg har også diverse andre skriveforsøk liggende på nettet.

Link gjerne til blogg eller enkelttekster, men spør om lov hvis du vil kopiere noe. Og skriv gjerne kommentarer til gamle tekster. Jeg får varsel på epost.

Arne Brendmo

Linker i postene som peker til andre sider enn mine egne får mørkegrå bakgrunn når du peker på dem. Interne linker får beige bakgrunn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *